Kövess minket

Hiphop

Khaze szabadult a börtönből

Megosztva

Khaze szabad! Az OTL rappert 2022 őszén tartóztatták le drogbirtoklás miatt, azóta rappertársai folyamatosan kiálltak mellette, most viszont végre a tiszta levegőt is szívhatja, rögtön be is ugrott egy Pogány Induló koncertre.

Khaze 2020 környékén kezdett feltörni a hazai trap szintéren belül, az On The Low krú részeként állandó teltházak előtt állt színpadra az Akvárium klubban, két éve aztán váratlanul úgy tűnt, kettétörik a karrierje egy drogügy miatt, amiért bekaszlizták. Azért csak úgy tűnt, mert az OTL támogatásának köszönhetően még a börtönből is adott ki nagylemezt, a „21„-et, ami tavaly év elején jött ki. Emellett többször zengett a „Free Khaze” szólam a koncerteken, látszódott pólókon, az OTL tagok tehát frissen tartották a rapper emlékét a fejekben és várták, hogy szabaduljon.

A napokban pedig ez meg is történt, Valter az ibbigangből például az alábbi utcai freestyle videóval jelezte, hogy emberünk szabadult.

@rvalte

mutasd csak khaze free

♬ eredeti hang – Valter

Az életben 3 felbecsülhetetlen dolog van: szabadság, család, és az igaz barátok” – írta Khaze socialre visszatérő posztjában, amiben egy „Free Khaze” pólót éget ép el.

Insta Storiesban aztán tartott egy rövid kérdezz-feleleket is, ahol a fanjainak válaszolgatott. Ebből kiderült, hogy egy hete engedték el, szabadlábon védekezhet az ügyével kapcsolatban, amiben szerinte végül elmeszelik majd, vélhetően túl sok egyértelmű bizonyíték van ellene. „Kemény, intenzív, impulzív, csodálatos és finom” – írta a szabadság érzéséről. Megbánta azt, amiért letartóztatták, mivel súlyos hiányérzete volt a világgal kapcsolatban bent, de arról nem akart beszélni, hogy látott-e erőszkot a kóterban. Elmondása szerint felszedett pár kilót, a szívdobbanásának hangjára és az óra kattogására írta az új dalszövegeket és egy koncertet is beígért a jövőre nézve.

Utóbbiból Pogány Induló MVM Dome-os nagykoncertjén kaphatott kóstolót, ahol ölelkezett a két rapper, majd végre mikrofont is foghatott a kezében.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés