Kövess minket

Aztaa

Ki evett a tányérkámból?

Tehette volna fel a kérdést egy Imgur felhasználó, akinek a nem mindennapi története, most látott napvilágot.

Megosztva

Két évvel ezelőtt, egy amerikai testvérpár felhőtlenül játszott a családi otthonukban. A ház, tíz éves, az előző tulajdonos Indiában él már jó ideje. Ez így rendben is volna, de most jön a fordulat. A fiúk miközben birkóztak a szüleik szobájában, egyikük nekiesett a könyves szekrénynek. Mármint ők hitték, hogy az egy „csak” egy szekrény, ugyanis a nyomás hatására a bútor elfordult.

Ami ezután következett, bármely „C” kategóriás horror filmben megállná a helyét. A szekrény helyén ugyanis, egy csigalépcsőt fedeztek fel, ami látszólag az épület falába vezetett. Csak látszólag, mert a fal álcázott volt és mögötte, egy egész helyiség állt, szépen berendezve, ágyakkal, székekkel, lápmákkal.

Ami a legdurvább, mikor a család lement a kis lakrészbe, megtalálták a gyerekek halloweenre kapott cukorkáit, ételeket a konyhából. Ekkor már nem volt kérdés, itt bizony lakik valaki, esetleg valakik!

Miután értesítették a rendőrséget, a rend bátor őrei átkutatták az egész helyiséget. Találtak ott kulcsokat, 19. századi francia babákat és sok-sok szemetet.

A halálra rémült család, a nyomozás idejére elköltözött otthonról, ismerősöknél húzták meg magukat, várva, hátha előkerülnek a betolakodók.

Ők azonban addigra már felszívódtak, valószínűleg csak rövid ideig tartózkodtak a ház falai között.

A család ennek ellenére később eladta a házat, és kitudja, lehet beköltöztek a falak közé.

A titkos lejáró

Az elemelt cukorkák ételek

(Forrás: Imgur.com)
(Cikk kezdőképe: Getty by Istock)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés