Kövess minket

Pop

Ki ez a bomba nő?

Jennifer Lopez 46 éves, de harmincnak is simán elmenne. Makulátlan arcbőrét és bomba testét bármelyik korabeli nő megirigyelhetné. Hogy mi a trükkje?

Megosztva

Jennifer LopezFotó: Getty / Europress

Önbizalom = Szexepil

Végre egy nő, aki tudja, hogyan kell kinézni az ötvenes évei előtt. Jennifer Lopez soha nem nézett ki jobban, mint most. Nyakunkat rá, hogy nincs olyan férfi a világon, aki ne kóstolná meg. Az énekesnő vonzereje az önbizalmában rejlik, mellyel minden hollywoodi esemény színvonalát emeli. Gyönyörűségét elnézve már-már azt gondolnánk, hogy megállt felette az idő, és nem öregszik.

[vembed youtube=”6XbIuSLaCnk” ]

Mindenki jól tudja, hogy a szépség tartós megőrzéséhez nem elég a genetika. Sokkal több kell. J. Lo is pontosan tisztában van ezzel, sőt már saját fortélyai is vannak, melyet nem is olyan régen megosztott követőivel. A díva messziről elkerüli az alkoholt. A közösségi oldalra feltöltött videóban lánytestvére a következő szavakkal provokálta: „Az a hét legjobb napja, mikor elmegyek iszogatni a barátaimmal.” Erre Jennifer Lopez mosolyából ítélve őt alkohol fogyasztására nem lehet rávenni.

Alkohol nem, víz igen

Jennifer Lopez nemcsak családja, barátai körében híres arról, hogy nem iszik alkoholt, hanem már az egész világ tudja róla. Egyetlen folyadék, amit fogyaszt, az a víz. „Úgy gondolom, hogy az alkohol tönkreteszi az arcbőrömet.” Természetesen, a legtöbb eseményen próbálják arról meggyőzni, hogy ne csak vizet igyon, és ezért, ha nagyon muszáj, akkor egy kortyra rávehető.

[vembed youtube=”9w9dXWU5nMI” ]

Az énekesnő teljesen tisztában van azzal, hogy milyen hatásai vannak az alkoholnak. Elsősorban bőrpírt és eltömített pórusokat, illetve ráncokat eredményezhet, melyek következtében az arcbőr nem tűnik egészségesnek. Másodsorban pedig kiszáradást okozhat, amit J. Lo igyekszik megelőzni azzal, hogy folyamatosan gondoskodik a folyadékpótlásról. Ennek alapján kimondható, hogy J. Lo trükkje egyszerűbb, mint gondoltuk volna. Míg egyesek részegre, ő addig szépre issza magát (vízzel)! J

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük