Kövess minket

Hiphop

Ki is az a Suki Baby, és mit keres Drake és 21 Savage közös albumának borítóján?

Megosztva

Tegnap látott napvilágot Drake és 21 Savage, Her Loss című kollab lemeze, mely több okból instant beszédtémát szolgáltatott az internet jóravaló népének. Leginkább a Circo Loco trekk beszólogatásai mentek nagyot, de a borítón szereplő hölgy személyét illetően is többen bocsátkoztak találgatásokba. Nos, a Complex magazin munkatársai sem hagyták annyiba a dolgot és utánajártak, hogy kiről van pontosan szó, és hogy miért pont ő került ki a „frontra”.

Szóval a hölgyeményt Qui Yasukának hívják, ám a legtöbben a művésznevén, azaz Suki Baby-ként ismerik. Suki Houstonban él, ahol sztriptíztáncoknőként keresi kenyerét. Mindemellett van egy körmös szalonja a városban, valamint egy több mint 100 ezer követővel rendelkező Instagram oldalt is működtet szabadidejében.

Suki Észak-Karolinában született, egzotikus külsejét japán, afroamerikai és indián felmenőinek köszönheti. Gyermekkorát Japánban töltötte, ahonnan a középiskola alatt tért vissza Amerikába. Mint egy interjú során elmondta; rengeteget piszkálták az ázsiai országban megjelenése miatt, ezért is költözött vissza szülőhazájába, noha alig beszélt akkoriban angolul. A suli mellett kezdett körmözni, majd később ugye táncosnak állt. Suki odáig van a fogékszerekért, többet tervezetetett már saját magának. Egy ilyen speckó darabban látható egyébként a borítóképen is, melyet egy bizonyos Paris Aden nevű fotós lőtt róla cirka három évvel ezelőtt.

Ez a kép tetszett meg aztán Lil Yacthy-nak, aki négy szám erejéig producerként szerepel Drizzy és 21 lemezén. Egy tegnapi Insta posztban leplezte le magát emberünk, melyben a következőket írja:

„Én választottam ezt a fotót. Méghozzá azért, mert totál nyers, valóságos. Nem egy utángyártott valami. Suki csak magát adja, folyamat.”

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés