Kövess minket

Hiphop

Kiadta elnöki kampányának főcímdalát Kanye West, hivatalosan is itt a „Nah Nah Nah”

Kiadásra került a néhány napja már bemutatott track.

Megosztva

Forrás:

Néhány nappal ezelőtt írtuk meg, hogy Mr. President Kanye West örömében ledobott egy dalrészletet, amikor megtudta, hogy Kentucky államban ő vezeti az elnökjelöltek harcát. Hamar kiderült, hogy az információ hamis, Ye csupán egy random tesztelés eredményét osztotta meg, ez a baki azonban nem tántorította el attól, hogy hivatalos kislemezként is kiadja az előzőleg Twitteren droppolt Nah Nah Nah című dalt. 

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1316248318717030400[/twitter]

A trap hangzású track Kanye elnöki kampányának úgynevezett „főcímdala”, nem meglepő módon jutott is bele egy olyan flex sor, hogy „egy elnökjelölttel beszélsz”. Az mc-producer felhozza a kiadókkal folyó harcát, ezen túl metaforikusan említi még Obi-Want és Anakint, emellett szóba hozza Tito Jacksont, Michael Jackson testvérét, és természetesen Istenre is utal.

A dal péntek délután ötkor debütált DJ Pharris Power 92 Chicago nevű rádióműsorában, majd ezután a streaming platformokon is landolt. A kislemez csontvázas borítóját az a Wes Lang készítette, aki Mr. West Yeezus merchandise kollekcióján és a rapper wyomingi darabjain is dolgozott már korábban

[vembed youtube=”ca26JWggQa0″ ] A Nah Nah Nah Kanye első friss dala a júniusban kiadott, Travis Scottal közös Wash Us In The Blood után, a korábban beígért Donda lemezről azonban továbbra sincs semmi hír.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés