Kövess minket

Hiphop

Kiakadtak a koncertszervezők, mert a rendőrség sztornózta az észak-karolinai fesztivált bandaháborútól tartva

Megosztva

Moneybagg Yo

A helyiek, de leginkább a koncertszervezők legnagyobb bánatára biztosan elmarad az idei Carolina Summers Music Fest az Észak-Karolinában található Winston-Salem városában, mert a helyi rendőrség túl rizikósnak találta az eseményen fellépő rapperek névsorát, helyesebben azt, amit bizonyos előadók képviselnek. A yardok szerint ugyanis a Moneybagg Yo, Pooh Shiesty, illetve Big Latto nevével fémjlezett eseményen egyáltalán nem zárható ki, hogy valamiféle balhé robbanjon ki, így a kilátogatók testi épségét sem tudják garantálni.

A koncerteknek tehát lőttek, azonban az ügy ezzel még korántsem ért véget.

A W12 News arról számolt be, hogy a fesztivált szervező, Starr Entertainment nevű cég beperelte Winston-Salem-et, mivel a városvezetők egyoldalúan mondták fel a június 9-én megkötetett szerződést a bulira vonatkozóan.

Mindeközben a Winston-Salemet képviselő ügyvéd azzal védekezik, hogy a szerződésben szerepelt egy pont, miszerint bármikor visszaléphet a város, ha aggályok merülnének fel a rendezéssel kapcsolatban.

Az előadók egyébként nem lettek megkárosítva, az ő bérük egy részét, majd’ 200 ezer dollárt már előre kifizetett a Starr Entertainment, ezt szeretnék peres úton viszontlátni.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés