Kövess minket

Bulvár

Kiakadtak a Starbucks rajongók

Hadjáratot is indítottak a cég ellen!

Megosztva

1447009566 starbucksredcups

Az, hogy novemberben már a karácsonyi poharakat követelik az emberek, az nem normális. Viszont, a Starbucks, rajongói kedvére akart tenni már most, és a kávéikat az új, karácsonyi dizájnnal ellátott poharaikban szolgálják fel. Azonban egy kicsit mellé nyúltak, és rengeteg ember ellenük fordult.

Hogy mit követtek el? Annyit, hogy szimpla, piros poharakban merik kiadni a gőzölgő kávéikat, és nem olyan csilli-villi, hópelyhes, cuki, ennivaló drágaságokban, mint tavaly. Az egyik Starbucks rajongó, Joshua Feuerstein hadjáratot indított a cég ellen nagyon egyszerű módon. „Amikor megkérdezték a nevem, azt mondtam, hogy úgy hívnak, Boldog Karácsonyt. Ezzel egy kicsit ünnepibbé varázsoltam a poharukat.” – mondta Joshua. A videóját több mint 11 millióan nézték meg, és arra kérte a többi Starbucks rajongót is, hogy csatlakozzanak hozzá.

 

Starbucks REMOVED CHRISTMAS from their cups because they hate Jesus … SO I PRANKED THEM … and they HATE IT!!!! #shareUse #MERRYCHRISTMASSTARBUCKSFollow –> Joshua Feuerstein

Szerző: Joshua Feuerstein, 2015. november 5.

A videót azóta kicsivel többen, mint 410 ezren osztották meg és egy pár kép már felkerült arról, hogy más emberek is megpróbáltak kiszúrni a céggel.

Durva… 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.