Kövess minket

Hiphop

Kicenzúrázták Gunna nevét egy posztumusz Lil Keed dalban

Megosztva

Kicenzúrázták Gunna nevét a néhai YSL rapper, Lil KeedHottest” című számában. Keed verzéjében eredetileg Gunnát is említette, de úgy tűnik, hogy az előző héten megjelent „Keed Talk To ‘Em 2” lemezen lenémították azt a részt, ahol korábbi YSL társát említi, mint a lenti összehasonlító TikTok videóban hallható:

@youngspida

Streets sayin if u mention Gunna at the YSL headquarters u might get smoked #gunna #lilkeed #ysl #youngthug #rap #raptok #musictok #music

♬ Top Off – Gunna

Úgy kezelik a tesót, mintha ő lenne Voldemort” – írta a videó feltöltöje. Az eredeti dalszöveg így szólt: „Me and Spider and Gunna some big drippers„, azonban Gunna nevét itt elnémították, kizárásos alapon azért, mert vádalkuval szabadult nemrég a börtönből. Gunna ügyvédje amúgy tagadja, hogy Gunna együttműködése bármilyen formában befolyásolná a YSL pert, melyben Young Thugot bandatevékenységgel gyanúsítják, de persze ezzel a narratívával nem mindenki ért egyet.

Gunna amúgy vendégszerepelt is a dalon, Keed azért említette a sorban, de a verzéjét később Big Sean verzéjére cserélték. Azt csak találgatni lehet, hogy ki kérte a változtatást, egyesek szerint Lil Keed testvére, Lil Gotit volt.

(Sohh)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés