Kövess minket

Hiphop

Kapja az ívet a rap szcénától Gunna, amiért vádalkut kötött

Megosztva

Gunna nemrég kiposztolt egy képet az Instájára, melyen az látható, hogy magányosan ücsörög a villájában. „A tesók úgy állítják be, mintha oldalt váltanának, pedig csak egy oldal van. Gunna visszatért!” – írta, és dobott mellé egy a YSL kiadót éltető és Young Thug szabadulását követelő hashtaget is. A poszt alatti kommentek elég toxikusak voltak, Gunna visszatéréséhez kevesen gratuláltak, helyette mindenki spcliskedéssel vádolta a rappert, amiért vádalkuval szabadult a kóterből, tegyük hozzá, nem egyedül.

De nem csak a rap fanok fújnak most kicsit Gunnára. A korábban a patkány bélyeget büszkén viselő 6ix9ine például még a poszt alá is bekommentelte, hogy Gunna bezzeg a bíróságon még azt mondta, hogy a YSL egy utcai banda, most meg már újra kiadónak hívja. Tekashi a kezdetektől fogva mutogat Gunnára, mivel úgy érzi, hogy a YSL rapper kicsit kevesebb savat kap, mint anno ő kapott, mikor beköpött másokat. Gunna ügyvédje eközben azzal védte a rappert, hogy valójában nem köpött be senkit, a különleges vádalkut nem lehet majd felhasználni a bírósági perbe, tehát Young Thug és a YSL krú semmivel sem indult rosszabb pozícióból, mint ha Gunna maradt volna rács mögött.

Az ügyvéd duma viszont nem mindenkit győzött meg. Lil Baby és Meek Mill például kikövették Gunnát Instagramon, így jelezve, hogy nem értenek egyet azzal, amit tett, vagy csak egyelőre kivárnak, hogy a teljes rap szcéna miként ítélkezik majd a rapper felett. Lil Baby eltávolodása különösen fájdalmas, hisz rengetegszer dolgoztak már együtt Gunnával, még közös mixtape-et is kidobtak 2018-ban.

A legkeményebbet viszont eddig Lil Durk hozta, a rapper egy új dalrészlet egyik sorában szól be Gunnának.

What happened to Virgil // he probably gonna tell” – rappeli, utalva az egyik közös zenéjükre és a vádalkura.

A helyzetet persze még ronhatja és javíthatja Young Thug ítélete, nyilván ha több évtizednyi börtönt kap a YSL vezér, akkor Gunna sem lesz könnyű helyzetben, hiába állítja, hogy nem köpött be senkit.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés