Kövess minket

Bulvár

Kid Cudi a festett körmét kritizálóknak: “Ha nem tetszik amit csinálok, ne vegyétek meg a lemezeimet és ne gyertek a koncertjeimre”

Megosztva

A genderfluiditással és a femininitással (lásd: női ruhás fellépés) újabban sokat kísérletező Kid Cudi a napokban Mandalorian-maszkos képet posztolt az Instagramra, melyen kékre és narancssárgára festett körmeit is megmutatja. 

A fotó fogadtatása enyhén szólva sem volt egyöntetűen pozitív: a zenész rajongói és követői nemtetszésüket fejezték ki és a körömfestést kritizálva beleszálltak az előadóba. Cudder határozottan és karakán módon reagált egy Twitter bejegyzésben, melyben a kommentek kikapcsolásáról beszélt.

“Kikapcsoltam a hozzászólásokat az Instagram profilomon.” – írta a zenész. “Úgy látszik sokaknak problémája van azzal, hogy festem a körmeimet. Belefáradtam abba, hogy profilok sokaságát tiltsam le. Értsétek meg, ha nem tetszik ez, vagy bármi amit csinálok, ne vegyétek meg a lemezeimet és ne gyertek el a koncertjeimre sem. Kapjátok be.”

A fanok és a felhasználók ezt látva támogatásukat fejezték ki, sokan pedig saját sztorijukat is megosztották a körömfestésről. Volt, aki azt dobta fel, hogy Cudi miatt kezdte el festeni a körmeit, volt, aki csak szimplán elmondta, hogy az év eleje óta pingálja a saját ujjait, és basszák meg az utálók, míg szintén mások (egy fokkal kevésbé empatikusan) azt tanácsolták, hogy ne legyen ennyire érzelgős, kapcsolja vissza a kommenteket, vállalja magát és a helyzetet.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés