Kövess minket

Bulvár

Kid Cudi a rehab előtti napon a biztonság kedvéért azért szétkólázta magát

Még egy utolsó csík…najó meg még egy.

Megosztva

Forrás:

Kid Cudi elég nyíltan beszélt korábbi drogfüggőségéről Jada Pinkett Smith-nek a Red Table Talk nevű széria új részében. A zenész elmesélte, hogy 2016-ban rommá kólázva ment be a rehabra, mert úgy érzi ezt csak így tudta meglépni.

Az egyetlen út, hogy én rehabra menjek, az az volt, hogy előtte muszáj volt taccsra vágnom magamat. Később megtudtam, hogy csomóan hasonlóan kötöttek ki a rehabon. Be voltam rúgva plusz szét voltam kólázva, így jelentkeztem be” – mondta Cudi a műsorban, majd hozzátette, hogy azóta sikerült tisztának maradnia.

Cudi 2016-ban egy nyílt levélben beszélt először függőségéről, és durva depressziójáról. „Nem lelem a békét. Nem lelem a békét, mióta csak az eszemet tudom. Ha nem jöttem volna el rehabra, öngyilkos lettem volna. Egy törött ember vagyok, aki az érzelmek hullámain sodródik nap mint nap. Egy kemény vihar dúl a lelkemben folyamatosan. Nem tudom, milyen a béke. Nem tudom, milyen nyugodtnak lenni. A depresszióm és a szorongásom uralta az életem, és el se hagyom a lakásom miatta. Nem tudok új barátokra szert tenni. Nem bízok meg senkiben, és elegem van, hogy hátrányok érnek emiatt az életben. Megérdemlem én is a békét” – írta akkor.

[fbpost]https://www.facebook.com/redtabletalk/videos/322561695010791/[/fbpost]

(XXL)
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés