Kövess minket

Stílus

Kid Cudi menyasszonyként jelent meg a 2021-es CFDA Fashion Díjátadón

Megosztva

Kid Cudi szereti feszegetni a gendernormákat, láthattuk őt már többször női ruhában, így talán nem annyira meglepő, hogy az ERL tervezője, Eli Russell Linnetz rögtön rá gondolt, mikor mennyaszonyi ruhát viselő modellt keresett maga mellé az idei CFDA Fashion Díjátadóra.

A zenész fehér esküvői ruhája, melyet egy fekete Jézus nyakékkel egészített ki, egyértelműen ellopta a showt a gála vörös szőnyegén. Cudi a már előbb említett Linnetz oldalán jelent meg a divat díjátadón, aki amúgy a Feltörekvői Amerikai Tervező díjra jelöltek. Linnetz és Cudi kézenfogva, férj és feleség párosításban jelentek meg, minden szempárt magukra szegezve.

Csak úgy random elküldtem neki az esküvői ruhát, és megkérdeztem, hogy szeretne-e a menyasszonyom lenni az estén” – mondta a ruhatervező a People magazinnak, hogy miként jött össze a nem mindennapi párosítás.

Linnetz amúgy rendezett már klipet Kanye Westnek, írt dalokat Teyana Taylor-nak, besegített Lady Gaga egyik korábbi turnéjában, és Kid Cudi-val is dolgozott már együtt az egyik lemezén. Alább pár kép a mennyaszony Cudi-ról.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés