Kövess minket

Aztaa

Kiderült, hogy melyek a legveszélyesebb szexpózok

Megosztva

Szüzeket kivéve mindenki ismeri az érzést, mikor kicsit túl vadra sikerül a szeretkezés, és meghúzódik valamink, beütjük a könyökünket, vagy csak a parterünk picit túlságosan erősen harapja meg a bimbót. Az Arcwave nevű szexjátékokat gyártó cég azt tűzte ki célul, hogy jobban megértse a legkínosabb szexuális sérüléseinket, és kiderült, hogy a legtöbbjükért egy szexpóz a felelős.

Rossz hír a kutyapóz szerelmeseinek, hogy ez a szexpóz vezet a legtöbb sérüléshez, derült ki az Arcwave kimutatásából. Ezután következik a legalapabb, de cserébe Biblia-pozitív póz, a misszionárius. Végül a 69-es fordulás volt a harmadik legveszélyesebb a felmérés szerint legalábbis.

Míg egyesek azt gondolhatják, hogy az idősebbek a legérzékenyebbek a szexuális sérülésekre, kiderült, hogy a 25 és 35 év közöttiek számolnak be a legtöbb sérülésről, vélhetően, mivel ők hevesebbek a szex közben. „A leggyakoribb szexsérüléstípus a horzsolások és zúzódások voltak” – osztotta meg a márka, amit a rendkívül kellemetlen kidörzsölt bőr követett. Szintén jelentettek „izomhúzódásokat, hüvelyszakadást, hátsérüléseket és allergiás reakciókat” a válaszadók.

(Hypebae)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés