Kövess minket

Hiphop

Kiderült, miben halt meg MF DOOM

Megosztva

MF DOOM felesége elárulta, hogy néhai férje egy vérnyomáscsökkentő gyógyszerekre jelentkező ritka és súlyos reakcióban hunyt el. Az orvosi jelenség neve angiodéma.

A brit származású, Daniel Dumile néven született rapper 2020. október 31-én, 49 éves korában hunyt el. Halálának okát eddig nem hozták nyilvánosságra.

Doom felesége, Jasmine elmondta, hogy férje számos betegségben szenvedett, többek között vesebetegségben és magas vérnyomásban. Gyógyszereket írtak fel neki a vérnyomása kezelésére, de már két adag után duzzanat alakult ki a szájában és a torkában, ami légzési problémákat okozott. MF DOOM-ot a leedsi St James’s Kórházba szállították, ahol állapota romlott, és lélegeztetőgépre került. A COVID-járvány miatt Jasmine nem lehetett ott a férje mellett a kórházban.

Jasmine úgy véli, hogy a St James’s Kórház személyzetének hanyagsága hozzájárult férje végső halálához. Konkrétan azt állítja, hogy az egészségügyi személyzet nem ellenőrizte gyakran a férjét, és két órát késtek egy gyógyszer beadásával. Jelenleg vizsgálják a kórház felelősségét.

(CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés