Kövess minket

Bulvár

Kiderült pontosan miről kell köpnie 6ix9ine-nak jövő héten a bíróságon

A hatóságok a Nine Trey Bloods online alteregóira is kíváncsiak.

Megosztva

Forrás:

Miközben közeledünk a 6ix9ine és a Nine Trey Gangster Bloods ügy következő fejezetéhez, a TMZ megszerezte a pontos menetrendet, hogy a rappernek miről és kikről kell köpnie a bíróságon jövő hét hétfőn. A Nine Trey Gangsters utcai bandára tavaly novemberben csaptak le a hatóságok, több tagot őrizetbe vettek, köztük 69-t, aki állítólag a banda bankjaként működött, az ő feladata volt a pénzek elosztása is a szervezeten belül.

A napokban a rapper korábbi menedzserét, Kifano “Shotti” Jordant jogerősen 15 év börtönre ítélték fegyveres bűntettek miatt, hétfőn pedig a 6ix9ine tavaly nyári elrablásával gyanúsított két férfi, Anthony „Harv” Ellison és Aljermiah „Nuke” Mack állnak a vádlottak padjára, ellenük vall majd a rapper, de fog másról is beszélni. A TMZ birtokába jutott bírósági irat, melyet a manhattani főügyész küldött az esettel foglalkozó bírónak, részletezi, hogy a 6ix9ine-nal kötött alku részeként miről fog vallani nemsokára. A levél szerint 69-nak több bűncselekményről is beszélnie kell, és a bűncselekményekben részt vett embereket is meg kell neveznie, ebbe az is beletartozik, hogy a hatóságok által összegyűjtött SMS-ekben, közösségi média posztokban és üzenetekben szereplő fedőneveket is hozzá kell csatolnia igazi emberekhez, ez kulcsfontosságú az ügyek felgöngyölítésében, mivel enélkül nehezebb lesz egyeseket elítélni, bizonyíték híján. 

6ix9ine-nak továbbá arról is vallania kell, hogy bántani akarták a Casanova nevű rappert, amiért az szövegeiben állítólag többször beszólt a 69-nak, és arról, hogy a Nine Trey Gangsterekhez tartozó SEQO nevű bandatag kilövési engedélyt adott le 69-ra, miután összevesztek. 69 az irat szerint az utcai banda pénzes embereként működött közre, és miután elzárta a pénzcsapot többen bosszút forraltak ellene, ezért történhetett meg az elrablása és összeverése is, amolyan fenyegetésként, melyet amúgy az elkövetők tagadnak, szerintük az egy színjáték volt, hogy a rapper így promózza az új albumát. Zavaros egy ügy, az biztos.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés