Kövess minket

Hiphop

Kiderült, részben Joey Bada$$ írta Post Malone “rockstar” című slágerét

És eredetileg T-Pain is szerepelt rajta.

Megosztva

Forrás:

Post Malonerockstar” című száma hatalmas ment az évben. A 21 Savage-dzsel közös, hangulatos dal novemberben már a platina státuszt is elérte, miközben ez volt az a hiphop treki, mely a legtöbb időt töltötte a slágerlisták élén. Post tehát igazán büszke lehet magára, de mint most kiderült Joey Bada$$ is megérdemli a vállveregetést, nem is keveset.

A dalból ugyanis nemrég kikerült a netre egy remixnek hitt verzió, melyen T-Pain és Joey is szerepel. Az auto-tune énekes rajongói kérdésre Twitteren felfedte, ez közel sem egy utólag készült remix, ez bizony az eredeti, csak őt végül lecserélték 21 Savage-re.

[twitter]https://twitter.com/TPAIN/status/946267204357623808[/twitter]
A dolog már így is érdekes, de Joey tovább csavarta a sztorit. Egy másnapi tweetben elárulta, hogy igazából szellemíróként dolgozott a “rockstar“-on, és hát így low key megvan az első #1 slágere. Végül bedobta, hogy jövőre is segít majd másoknak dalt írni.

[twitter]https://twitter.com/joeyBADASS/status/946548242287923200[/twitter]
Az ügy pikantériája az, hogy Post Malone egy szeptemberi, Billboard-nak adott interjújában azt mesélte, hogy Joey csak úgy ott lógott épp a stúdióban, arról említést se tett, hogy részt vett volna a dal létrejöttében. Alább hallgatható az állítólagos eredetinek szánt verzió.

[vembed youtube=”B1dCH2FwVP4″ ](Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.