Kövess minket

Bulvár

Kidobták slowthai-t egy díjátadóról, miután rányomult a műsorvezetőre, és beugrott a közönségbe balhézni

A rendszerkritikus brit rapper túltolta a lázadást.

Megosztva

Forrás:

Botrányba fulladt az angol rapper, slowthai NME díjátadós szereplése tegnap este Londonban. 

A rapper, aki többek között a Brexit és az angol konzervatív politikai oldal kritikáját megfogalmazó szövegei miatt egyre nagyobb hírnévre tesz szert (egyik fellépésén például egy levágott fejű Boris Johnson bábut is felhasznált), már az NME gála elején rosszfiúskodott, mikor a Mura Masával közösen előadott  “Deal Wiv It” című dal befejeztével letolta a gatyáját és csupasz seggével a közönség felé fordult, de innen csak tovább romlottak a dolgok.

Forrás: NME

Slowthai ugyanis később a közönség által neki megszavazott „Az Év Hőse” elnvezésű díj átvételekor elkezdett kínos megjegyzéseket tenni Katherine Ryan műsorvezetőnőnek. Felajánlotta, hogy találkozzanak műsoron kívül, megkérte, hogy szagolja meg őt, és hasonlók. A komikusként is dolgozó Ryan eközben vette a lapot, és viszontválaszokkal és poénkodásokkal oldotta a hangulatot.

[twitter]https://twitter.com/officialgham/status/1227726331884056577[/twitter]
A közönségben viszont valakinek nagyon nem tetszett a rapper viselkedése, és beszólt neki, hogy szexista. Slowthai ideges lett, kijelentette, hogy tönkretették a díjhoz tartozó beszédét, majd földhöz vágta a mikrofonját. A válasz sem maradt el, a közönség hangosan zsörtölődni kezdett, majd egy ital is berepült a színpadra, mire slowthai is locsolni kezdett, majd a közönségbe is beugrott, láthatóan készen arra, hogy kiosszon egy-két pofont. A rappert ezután kivezették a biztonságiak a rendezvényről.

[twitter]https://twitter.com/V1nesh/status/1227719137234948096[/twitter]
Slowthai később bocsánatot kért, elsősorban Katherine Ryan műsorvezetőtől, amiért illetlenül viselkedett vele. „Te vagy az igazi hős, nem én, kérlek fogadd el a díjamat. Nincs bocsánat arra, amit tettem, nagyon sajnálom” – posztolta Twitterre, és Insta Story-ba. Eközben Ryan is megszólalt, és elmondta, hogy értette a poénokat, tehát nincs harag.

[twitter]https://twitter.com/slowthai/status/1227933276255354880[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/Kathbum/status/1227935481331113984[/twitter]
Slowthai amúgy idén nyáron Magyarországon is fellép, méghozzá a Sziget fesztiválon.

(CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés