Kövess minket

Aztaa

Kids See Ghosts animációs show érkezik Kanye West, a medve és Kid Cudi, a róka főszereplésével

Megosztva

Forrás: Exclaim! / Youtube / Kids See Ghosts

Több mint két éve már, hogy a Kids See Ghosts nevű duóvá formálódva Kanye West és Kid Cudi piacra dobta egekig magasztalt kollab lemezét, az azonos cím alatt futó Kids See Ghosts-ot. Azóta volt Coachella-és Camp Flog Gnaw fellépés, merch drop, Cudi pedig megígérte, hogy bizony jönnek még KSG együttműködések.

És hát így is lett, június 26-án Kanye West sokadjára visszatért a Twitterre és egy rakás közelgő projektet – például a Dr. Dre-vel közös Jesus Is Kinget – belengetett, köztük az igen izgalmasnak hangzó Kids See Ghosts animációs show-t is. [twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1276596267246931975[/twitter]
[instagram]CB5tdmHFFJQ[/instagram]Mint a Cudi által osztott tweetből és instaposztból kiderül, a sorozat/film rendezője Takashi Murakami, az a popkult ikonként is jellemezhető japán művész, aki Kanye 2007-es klasszikusának, a Graduationnek a borítóját és a KSG coverjét is tervezte. A két rapper magát szinkronizálja majd: Cudder egy róka lesz, Kanye pedig egy mackó, egészen pontosan abban a dizájnban, ahogy az imént hivatkozott 2007-es korong elején szerepelt. A show zenei részéért Cudi és Willaim J. Sullivan felel, utóbbi olyan Ye dalokon dolgozott eddig, mint a Fade, a No Mistakes vagy a ScHoolboy Q-val közös THat Part.

A bejelentés mellé egy 2 perces ízelítő videó is érkezett, aminek köszönhetően lecsekkolhatjuk, miképp is fog kinézni a pörgősnek ígérkező animációs show. A preview elején megszólal a Kids See Ghosts album harmadik száma, a 4th Dimension, bemutatkozik Kanye Bear, majd Kid Fox is, ezután egy iskolabuszt látunk, amiről gyorsan lepattan a rókabőrbe és Bape pulcsiba bújt Cudi, hogy csatlakozzon a békésen cangázó Ye medvéhez. Hamar kezdetét veszi az akció: egy fekete lyuk-szerű, sötét hullám üldözni kezdi két hősünket, akik menekülni kényszerülnek és egyfajta trippy univerzumba kerülnek, ahol szellemekkel csatároznak és egy kastélyt is megpillantanak. Feltűnik egy lombhajú falény is, akit a későbbiekben biztosan megismerünk majd, ő – és Kanye rakétaként üzemelő Yeezy cipője – repíti el karaktereinket a még ismeretlen birodalom kapujába. 

[vembed youtube=”69mRfu8Bp-Y” ] Ami a release-t illeti, megjelenési dátumot egyelőre nem tudni (coming soon), annyi viszont biztos, hogy még 2020 során nézni tudjuk Kanye Bear és Kid Fox kalandjait. 

És ha már animációs műsorok, valamikor Kid Cudi Netflixes dobása is robban, szóval lesz mit várnunk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük