Kövess minket

Hiphop

Kiengedték a gyilkossággal vádolt YFN Luccit a börtönből, miután letette a félmillió dolláros óvadékot

Megosztva

Forrás:

Elhagyhatta a gyilkossággal gyanúsított YFN Lucci a börtönt, miután kiperkálta az 500 ezer dolláros óvadékot – írja a TMZ.

Az atlantai rapper ellen még január közepén adtak ki körözést, pár napra rá pedig önként jelentkezett a rendőrségen, hogy tisztázza magát. Lucci a hatóságok gyanúja alapján részt vett egy 28 éves atlantai férfi, James Adams december 10. megölésében. Adamst fejbe lőtték. Két másik személyt, egy 23 és 17 éves férfit szintén letartóztattak Miamiban a gyilkossággal kapcsolatban. A rendőrök megerősítették, hogy a rappert többek közt gyilkossággal és bandatavékenységgel gyanúsítják.

A rapper ügyét kezelő bíró kemény feltételeket szabott a szabadon engedéshez. Luccinak le kellett adnia az útlevelét, hogy ne tudjon elszökni, és nyomkövetőt kell viselnie, és este 7 és reggel 7 óra között nem szabad elhagynia a kijelölt lakóhelyét. A maradék szabadidejében az ügyvédjével, családjával, valamint orvosával találkozhat csak. Luccit eltiltották a stúdióban való zenekészítéstől, és a közösségi oldalakra sem posztolhat, mondjuk ettől még a barátai feltöltöttek egy videót a részleges szabadulásáról.

[instagram]CLDEHn6BUM5[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés