Kövess minket

Aztaa

Kikérdeztük a dílert: ezektől a kérdésektől másznak a falra

Igen, mindegyik átver, jobb ha hozzászoksz.

Megosztva

Forrás:

Kétféleképpen állhatsz a díleredhez. Lehet a cimborád, vághatod a kutyáját, macskáját, vagy csak kaptál egy számot valakitől, és lemész, mint a kisboltba. Mindenesetre egy erősen bizalmi kapcsolatról van szó, és neked is jobb, ha jó fej vagy, mert megspórolod a küzdést, és a hamis mosolyokat, amit általában csak akkor vágsz, mikor régi osztálytárssal futsz össze a trolin.

1. De tuti nem jó most? Csak 1 percre ugornék be.

A díler is ember, sajnos nem éjjel-nappali. Ha valaki nem ér rá, akkor nem ér rá. Valószínűleg nem véletlenül mondja, lehet a csaja szülinapján vagy nagymamája halotti torán van éppen, mindenesetre elég szar, ha le kell rázni egy kattogó vevőt, te pedig semmiképpen sem szeretnél annak tűnni. A Facebookon irogatás egy plusz do not ever do. A kódnyelvet is jó ha hanyagolod, nem működik, ráadásul kínos is: ne kérjél kölcsön írható CD-t, és zöldben meg lilában sem fog tudni neked segíteni senki.

2. És ez biztos oké?

Nem, igazából nem oké, csak rád akarja sózni, mert kapott 40 grammot, és te vagy a legnagyobb balek a kerületben. A helyzet az, hogy drogért mentél, így nem valószínű, hogy fél éves jótállást, és három napos visszafizetési lehetőséget ajánl, ha nem volt meg a fless. Az átbaszást kikerülni elég easy: néha beszélgess vele többet a kétlasztitszeretnék és a mennyiveljövök-nél.

3. Nincs nálam elég pénz, nem baj?

Kérlek, véletlenül se állíts be egy nejlonzacskónyi 20 forintossal, mert totál komolyan vehetetlennek tűnsz tőle, ami nem túl előnyös tulajdonság, ha egy illegál bizniszről van szó. Másrészt, ha valami kettőfél, akkor kettőfél, nem 2200. Elég kellemetlen helyzetbe hozod a kis lógásokkal is, mert normális díler nem írja fel a narancssárga kiskockás füzetébe a neved mellé a 300 ruppiót, hogy leverhesse rajtad legközelebb.

4. Csuszira vihetem?

Egy régi viking mondás szerint ne drogozzál, ha nincs rá pénzed. Zsömlét se kérsz hitelre az ABC-ben. A dílered nem fog drogprevenciót tartani (pedig valakinek lehet már kéne), maximum a haverjaival fog kibeszélni, hogy mennyire lecsúsztál mostanában. Ha jó fej, többet nem veszi fel neked.

5. Főztök? De szarul néz ki!

Ha nem ismerős, akkor most hagyjuk, hogy ha alapvetően kedves vagy, akkor hosszú távon jobb lesz neked. Viszont a dílereddel erőltesd meg magad, és legyél jó fej. Ha már vállalja a kockázatot és beenged a lakásába, a minimum, hogy nem oltod le a csaját, meg a bútorait, akkor sem ha nincs ízlése. Nem csak azért, mert valszeg soha többet nem fogja felvenni neked a telefont, hanem, hogy ne annak a sutyeráknak a neve jöjjön ki száján egy izzasztó beszélgetésen az őrsön, aki folyton megjegyzéseket tett a norvég halálmetálra.

+1. Köszi szépen!

Tök jó, ha udvarias vagy meg minden, és persze soha ne felejtsd el megköszönni a segítséget. De elég neccessé teheted a jószomszédi viszonyt, ha még visszakiabálsz a körfolyosóról, hogy köszi!!! Képzeld el, hogy naponta 14 ember csinálja ugyanezt. Marika néni a 3/2-ből biztos rákérdez majd, hogy mennyibe kerül a masszázs.

Írta: Horváth Alexandra

Az OFF Média nem támogatja az illegális szerek használatát és vásárlását. Ha neked vagy ismerősödnek drogproblémái vannak, keresd fel mihamarabb a háziorvosod vagy ezt az oldalt további segítségért.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés