Kövess minket

Hiphop

Kikerült egy dal, amin Drake a szeretőjének nevezi Kylie Jennert, a rapper extra gyorsan bocsánatot kért

Drake állítja, ez egy régi dal, és nem akart megbántani senkit.

Megosztva

Forrás:

Drake magyarázkodásra szorult egyik kiadatlan dala miatt, melyben arról rappel, hogy Kylie Jenner a szeretője.

Drizzy a napokban Instagram Live-on kapcsolódott be OVO Mark élő streamjébe, ahol lejátszottak jó pár Drake klasszikust, de bedobták néhányt kedvencük, mint például, Rick Ross, vagy 2 Chainz dalait is, és persze játszottak kiadatlan dalokat is. Utóbbi kategóriába tartozik az a Future kollab, amit nagy Drake fanok már hallhattak részleteiben pár éve, most viszont extra kínossá vált egy bizonyos sor miatt.

[twitter]https://twitter.com/Meezyblvd/status/1263395161964511232[/twitter]
A trekken Drake és Future többek közt arról rappelnek, hogy minden modell csajt megkaphatnak, ezen sorokat pedig a Hadid testvérek és a Kardashian család bizonyos tagjainak neveivel ütik fel. 

„Yeah, I’m a hater to society / Real shit, Kylie Jenner that’s a side piece / Yeah, I got 20 motherfuckin’ Kylies” – rappeli Drake, tudatva, hogy simán megkap 20 olyan csajt, mint Kylie Jenner, de azért kiemelve, hogy Kylie is megvolt neki, mint egy kis „mellék-csaj”. Drake és Kylie Jenner esetleges kavarásai már egy jó ideje pletykaként terjednek, legutóbb akkor jött fel ez, mikor Kylie és Travis Scott szakítottak.  

Drake gyorsan belátta, hogy sokan rossz következtetéseket vonnak majd le a kiadatlan trekkből, így aztán Instagram Story-ban próbálta magyarázni a sorokat. Mint írta, a dalnak nem szabadott volna lemennie, OVO Mark szimplán túl mélyen belenyúlt a Drake/Future kollab mappába. A szám amúgy 3 éve készült, és Drake állítása szerint ahogy kikerült belőle egy részlet, azonnal kidobták a kukába. 

„Az utolsó dolog, amit szeretnék, hogy valamelyik barátom arra ébredjen, hogy tiszteletlen voltam vele, szóval szerettem volna ezt azonnal tisztázni” – írta, elég egyértelműen Travis Scott-nak címezve.

Forrás: Instagram story

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük