Kövess minket

Hiphop

Killshot reakciók: MGK szerint Eminem mellélőtt, de Iggy Azalea és Ja Rule is reflektáltak

Eminem rendesen felkavarta maga körül az állóvizet mostanában.

Megosztva

Forrás:

Pénteken debütált Eminem diss dala, a „Killshot„, melyet Machine Gun Kelly-nek szánt, de közben azért másoknak is odaszúrt egy-kettőt, a reakciók nem maradtak el.

MGK másnap 6 pontra értékelte a trekit a 10-ből, a hirtelen jött figyelmet kihasználva pedig bejelentette új, „Binge” című EP-jét. Itt viszont nem állt meg, ma ugyanis a floridai Amway Centerben tartott koncertjéről posztolt, feltartott középső ujjal, „Killshot” grafikával a pólóján. Rajongói szintén bemutattak a kamerának, egyértelmű utalásként Eminem felé. A leírásban MGK azt írta: „Mellélőtt„. A 4 képes galériába egy iTunes képernyőmentést is bebiggyesztett, ezen az látható, hogy a „Rap Devil” című diss dala első a listán.

[instagram]Bnz1w20FOeq[/instagram]
Az MGK-ra kiürített tár viszont másokat is eltalált, például Iggy Azaleát, akit egy szintre helyezett Kelly-vel a „Killshot” egyik sorában. Az ausztrál rapper csaj Twitteren reagált a kiszólásra, mint írta: „A diss trekiknek nem arról kéne szólniuk, hogy minél több híresség nevét dobod be, hogy így töltsd fel a lusta rímeidet„. Iggy tehát nem örült a hasonlítgatásnak. 

[twitter]https://twitter.com/IGGYAZALEA/status/1040688908525174784[/twitter]
De kapott savat az Eminemel anno beefben lévő Ja Rule is, igaz ő kifejezetten pozitívan fogta fel a dolgot. „Minél többet említ meg engem Eminem, annál egyértelműbb, mekkora LEGENDA vagyok. Akkora sztár voltam a hip-hopon belül, hogy a legnagyobb rappereknek kellett összefogniuk, hogy letaszítsanak a trónról. Férfiként viseltem, a színpadon és az utcán is. Az én zeném időtlen, béke és szeretet mindenkinek!

[instagram]BnweEjvHXUk[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés