Kövess minket

Aztaa

Kim Dzsongun gonosz rákos sejtnek nevezte a K-Popot

Megosztva

Kim Dzsongun teljesen ki akarja irtani Észak-Koreából a K-Pop zenét.

Mint a The New York Times nemrég kiderítette, a diktátor totális háborít indított a déli demokratikus szomszédjuk zenéje ellen, mely már a teljes nyugati világot leigázta. A vezető úgy érzi, hogy a K-Pop megfertőzi az Észak-Koreai gyerekek agyát, és legalább olyan veszélyes, mint a rák. Kim Dzsongun úgy vélekedik, hogy a K-Pop által terjesztett „öltözködés, hajviselet, viselkedés, és beszéd” veszélyt jelent a fiatalságra.

A K-Pop ellenes kultúrmisszióját annyira komolyan veszi Kim, hogy decemberben új törvényeket jelentett be, melynek értelmében 5 évnyi munkatábor jár azoknak, akiknél K-Pop zenét találnak a hatóságok, vagy lebukik azzal, hogy azt hallgat. A K-pop zenét az országba csempészőknek még komolyabb büntetés jár, őket akár ki is végezhetik. A dél-koreai „beszéd és írási stílus”, akármit is jelentsen ez, tilos, két év átnevelőtábort ér mostantól.

Májusban amúgy már kivégeztek egy férfit, akit dél-koreai filmek gyűjtésén kaptak. Kim amúgy nem csak a dél-koreai kultúra ellen vív hadjáratot, hanem a teljes nyugati világ ellen, tavaly betiltotta például a szűk nadrágokat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés