Kövess minket

Bulvár

Kim Kardashian a válás ellenére továbbra is aggódik Kanye West lelki állapotáért

Megosztva

Kim Kardashian el akar válni a férjétől, Kanye Westtől, de ez nem azt jelenti, hogy ne törődne vele. A valóságshow sztárból lett szépségipari mogul februárban adta be a válókeresetet, azóta a jegygyűrűjét sem hordja már, az  “ET” információ szerint viszont „mindig is szeretni fogja” Kanye-t, és jelenleg is aggodalommal figyeli a zenész mentális egészségével való küszködését, köztük a bipoláris zavarát.

A hírek szerint Kanye elég nehezen viseli a válást, de segít a helyzeten, hogy a gyerekeitől egyáltalán nincs elzárva, a pár továbbra is közösen tervezi felnevelni őket.

„Kim és Kanye rendszeresen beszélnek a gyerekek miatt. Kanye abban reménykedik, hogy egyszer még kibékülnek, de ő is látja, hogy ez nem a közeljövőben lesz” – mondta a forrás.

A párnak négy közös gyermeke van, elvileg ők jól viselik a szüleik kapcsolatának szétbomlását, különösen az idősebbek értették meg, hogy mi történik körülöttük. Kim állítólag bizonyos benne, hogy Kanye továbbra is a legjobb apafigura szeretne lenni a gyerekei életében.

A lelkizések ellenére Kim továbbra is határozott a válást illetően, a forrás egyenesen úgy fogalmazott, hogy „iszonyatosan megkönnyebült”, miután beadta a válókeresetet.

„Örül, hogy lezárul ez a fejezet az életébem. Tisztában van vele, hogy mindenkinek ez lesz a legegészségesebb a jövőre nézve.” A pár válása egyelőre tehát dráma nélkül zajlik, még ha Kanye szomorúsága ad egyfajta érzelmi töltetet is az egésznek, lehet itt az idő a zenéjébe csatornázni azt. 808s & Heartbreak 2?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés