Kövess minket

Aztaa

Kim Kardashian márkája biztosítja az USA csapatának női ruházatát a Tokiói Olimpiára

Megosztva

Kim Kardashian hétfőn jelentette be, hogy az idei Tokiói Olimpián saját márkájának, azaz a SKIMS-nek darabjait fogják viselni az USA csapatának női tagjai – ugyanez igaz a paralimpiára is.

Mint kiderült, Kanye West exfelesége, egyben a Kardashian-klán legemblematikusabb tagja tervezi és biztosítja majd a sportolók szettjeit, ez magába foglalja a pizsamákat, a magyarban nem annyira ismert loungewear öltözékeket és az alsóruházatokat is.

A közösségi médiában felfedett kollekció hűen a Skims eddigi ruháihoz, meglehetősen minimalista vonalat követ: a sportmelltartókon, shortokon, felsőkön a Team USA felirat, illetve Egyesült Államok és az Olimpia zászlaja, avagy az olimpiai ötkarika díszeleg, saját márkajelzést nem is igen lehet felfedezni a cuccokon.

“A nevelőapukámnak (Caitlyn Jenner, aki anno aranyérmes olimpikon atléta volt – a szerk.) hála 10 éves korom óta minden apró részletet megtudhattam az Olimpiáról. Ahogy néztem a versenyző atlétákat, megértettem, és megtestesülni láttam azt az elkötelezettséget és becsületet, amit az Olimpián való részvétel jelent.” – emlékezett vissza Kim vonatkozó bejegyzésében.

Mint a Highsnobiety írja, a hivatalos kampányfotókon Scout Bassett paralimpikon, az atlétikában jeleskedő Dalilah Muhammad, a focista Alex Morgan és az úszó Haley Anderson tűnik fel a fehér, szürke, bézs-barna és kékes színű, “támogatással készült, tökéletes kényelmet előtérbe helyező” dresszekben. Az USA csapatának tagjai természetesen ingyen kapják majd kézhez a darabokat, de a nagyközönség is megvásárolhatja őket, stílszerűen július 23-án, amikor is elstartol a világ legnagyobb sporteseménye.

Képek forrása: SKIMS / Highsnobiety

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük