Kövess minket

Bulvár

Kim Kardashian sírva mondta ki, hogy Kanye West jobbat érdemel nála

Megosztva

Kijött a Kardashian dinasztia életét követő Keeping Up With the Kardashians című valóságshow következő epizódjának előzetese, melyben érintik Kim és Kanye házassági problémáit is.

A záróévad új részéből kiderül, hogy Kim random apróságokon való kiakadásokkal próbálta leplezni a házasságában felmerülő problémákat, de egy ponton azt is rögzítették, ahogy sírva beszél arról, hogy romokban van a rapperrel való kapcsolata.

Most épp nincsenek vitáink. Minden nyugis, csak sodródom az árral” – mondja Kim az egyik jelenetben, de egy másikban már ennél sokkal drámaibb hangot üt meg.

Valaki olyat érdemel, aki minden döntésében támogatni tudja, valaki, aki követi mindenhová, és leköltözik vele Wyomingba, én ezt nem tudom megtenni” – mondja Kim sírva, majd kifejti, hogy egy vesztesnek érzi magát, akinek már a harmadik házassága dől be, pedig ő csak boldog akar lenni.

Az epizód persze nem most lett felvéve, hisz Kim és Kanye válása már régóta nyilvános, és habár még folyamatban van a dolog, már egyikük sem hordja a jeggyűrűt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés