Kövess minket

Aztaa

Kínai droggal dobták fel a szülinapi tortát

A törökszentmiklósi zsúron egy kisgyerek születésnapját ünnepelték, az unatkozó felnőttek kábító-bódító anyaggal ízesítették az édességet

Megosztva

Kórház lett a vége annak a születésnapnak, amelyet Törökszentmiklóson tartottak január 27-én, írja a police.hu. Az aprónép tortázott, az asszonyok pletykálgattak, a nagyszülők koccintgattak, a férfiak unatkoztak. Aztán valaki előállt azzal, fűszerezzék meg valami ütős anyaggal a tortát. Néhány óra alatt háromszor kellett mentőt hívni a Szivárvány utcába, az orvosok véleménye szerint a férfiak kábító-bódító anyagtól lettek rosszul.
[gif]http://i.giphy.com/rcheUKW0L4DNS.gif[/gif]
A fegyverneki M. Mihály (46) szerezte be a kábító hatású anyagot, ő kínálta fogyasztásra a születésnapi partin. A rendőrök gyanúja szerint csomagküldő szolgálat igénybevételével, Kínából szerezhette be az anyagot. Csak azt tudta róla, ha elfogyasztják, „kellemes” hatást okozhat. Az anyag olcsóbb a tablettás bornál is, a hatása viszont jóval erősebb. Pláne, ha valaki nem hígítja, hanem a tömény koncentrátumot fogyasztja el. Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés