Kövess minket

Bulvár

King Von barátnője, Asian Doll rátetováltatta a kézfejére az elhunyt rapper arcképét

Megosztva

Forrás:

A hónap elején meggyilkolt King Von barátnője, a rapper halála óta gyászol, közösségi oldalait elárasztotta a közös képekekel és ágyban cukiskodó videókkal, most pedig egy új tetoválást is beújított Von arcképével, méghozzá nagyon szembeötlő helyen.

A szintén rapper Asian Doll (korábbi nevén Asian Da Brat), aki Gucci Mane Eskimo kiadójának volt az első női előadója, korábban barátja halálhíre miatti sokkban még arról posztolt Twittere, hogy az arcára fogja tetoválni Vont, de ez végül még neki is túl soknak bizonyult, így aztán inkább választott egy másik nagyon jól látható testfelületet. Doll a kézfejére varratta fel King Von arcképét, egy igen élethű tetoválásban megörökítve. Most abba ne gondoljunk bele, hogy kicsit kínos lesz, ha ismét összejön valakivel, és a halott exének feje mindig figyelni fogja kettőjüket, és inkább reméljük Doll boldog a tetoválással.

[twitter]https://twitter.com/AsianDaBrattt/status/1331482880518795266[/twitter][twitter]https://twitter.com/AsianDaBrattt/status/1331490412108914689[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük