Kövess minket

Hiphop

King Von menedzsere szerint a rapper közel 300 kiadatlan dalt hagyott hátra

Megosztva

King Von lehet, hogy itt hagyott minket, de a zenéi még sokáig, sőt, nagyon sokáig velünk lesznek, ha hihetünk a volt menedzsere, Track számításainak, miszerint kb. 300 kiadatlan dal várja, hogy hallhassák a fanok.

Track a VladTV-nek nyilatkozva mondta el, hogy nemrégiben átnézte a jegyzeteit, hogy kiderítse, Von pontosan mennyi trekket hagyhatott hátra, és a feljegyzései szerint olyan 200 és 300 között mozoghatnak a kiadatlan dalok. Ebben vannak random verzék és félkész dolgok is, és akkor a Lil Durkkel közösen rögzített témákat még csak bele sem számolta. „Egy munkamániás volt” – tette hozzá a volt menedzser, aki kihangsúlyozta, hogy röhejesnek találja azokat az elborult rajongói teóriákat, miszerint a rapper azért halt meg, mert így akartak belőle még több pénzt csinálni a vele dolgozók. Track kiemelte, hogy a szcénában ritka módon Von birtokolta teljesen a dalainak a jogait, az új kiadványok esetében tehát mind az örökösei, azaz a családja fogja eltenni a pénz nagy részét, nem a kiadók.

Von utolsó kiadványa a tavaly októberben megjelent Welcome to O’Block volt, de a kiadatlan dalokkal akár 10 új lemezt is meg tudnának tölteni.

[vembed youtube=”QaHsVjWEfiA” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés