Kövess minket

Red (18+)

Kínosan perverz játék jelenik meg a Playstation VR szemüveghez

Hol máshol, mint Japánban?

Megosztva

[gif]https://media.giphy.com/media/12HO1w5yW3ZDi0/giphy.gif[/gif]
A konzolok a PC-vel ellentétben általában elég szigorúak, ha erotikáról van szó a játékaikban. Ez alól persze kivétel Japán, ahol lehet, hogy cenzúrázzák a nemi szerveket a pornókban, de az, hogy egy hatalmas csápos szörny elkap egy középiskolás lányt egy menetre, azzal persze semmi bajuk. 

Így aztán nem is meglepő, hogy még meg sem jelent a Sony saját virtuális valóság szemüvege, de a felkelő nap országában, máris olyan játékokon dolgoznak, ahol beledughatjuk az arcunkat egy (reméljük minimum 18 éves!) digitális lány mellei közé.

[vembed youtube=”xXwQHIsH4Ew” ]A Dead Or Alive Extreme 3 még március végén jelent meg és alapvetően egy strandröplabda játék, ahol kizárólag cuki bikinis lány karakterekkel lehet játszani. Most a PS VR megjelenésével ezt egy kukkoló móddal is kiegészítik, ahol a lányokat fogdosni is lehet, bár ennek ők láthatólag nem örülnek. Jaj Japán, olyan perverz vagy, mint az kínos nagybácsi a családi összejöveteleken, aki megjegyzi, hogy milyen jó teste lett az unokahúgodnak.

(Destructoid)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.