Kövess minket

Zene

Kiposztolta az igazi arcát a rejtőzködő Hundred Sins-nek a Telex újságírója, Azahriah is kiakadt a húzáson

Megosztva

Hundred Sins nem csak a zenei produkcióiról, de jellegzetes maszkjairól is ismert, melyet az összes nyilvános megjelenésén és a fellépésein is visel. A magyar producer, aki Beton.Hofival és Ajsa Lunával is együtt dolgozik, saját bevallása szerint részben szégyenlősségből, részből PR fogásból hordja a maszkot mindenhol, de a legfőbb érve az mellette, hogy így megélhet egy teljesen külön karaktert művészként, elválasztva a polgári életétől. A zenész, igazi keresztnevén, Botond tehát évek óta titkolja a kilétét, mint anno a Daft Punk és SlipKnot tagjai tették, most viszont felfedték a kilétét, ráadásul egy nem várt forrásból.

A nagy leleplezés előzménye az volt, hogy Hundred Sins az alábbi posztot tette ki az X/Twitter oldalára, bebeefelve a Telex kultúrális aloldalát, az Aftert.

A tweetre válaszul Sajó Dávid, a Telex After újságírója visszalőtt azzal, hogy ráírt privátban a producerre, kvázi megfenyegetve, hogy felfedi a kilétét. „Nézd, ez vagy te…ezt ne felejtsd el” – írta egy képhez, mely az alábbi, két évvel ezelőtti videóból származik, amiben kitakart arccal adott interjút HS pont Sajónak. Az újságíró tehát visszakereste a felvétel eredetijét fenyegetésként.

Sajó később be is váltotta az ígéretét, és kiposztolta Hundred Sins igazi arcát, amire a producer az alábbiakat válaszolta: „Magyarország elsőszámú zenei újságírója ekkorában van, hogy kirakja az arcomat. Hajrá Telex After, további jó sulis fogalmazás írásokat meg világi cink legalja interjúkat.”

A húzás nagyon nem tetszett Azahriah-nak, Insta Storiesban nyilvánított véleményt, Sajót élete egyik legnagyobb csalódásaként jellemezve.

Ezután Sajó szintén az Insta oldalán kért bocsánatot, de eközben már elkezdték támadni őt kommentekben mind a személyes oldalán, mind a Telex After videók alatt.

Remélhetőleg ezután csillapodik a konfliktus és esetleg egy Telex After interjúban kibeszélhetik a felek a nézeteltéréseiket.

Képernyőmentések via Reddit

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés