Kövess minket

Aztaa

Kipróbálta milyen Kendall Jennernek lenni egy tüntetésen, de csak rontott a helyzeten

Közben aranyérmet szerzett a szemünkben a trollolimpián.

Megosztva

Forrás: Youtube

A hónap elején iszonyatosan nagyot bukott a Pepsi új reklámja, melyben Kendall Jenner egy ismeretlen célú tüntetés kedvéért otthagyja a divatfotózását, hogy utána egy Pepsis dobozzal odalépve a rendőrökhöz instant világbékét teremtsen a Földön. A reklám 24 óránál is kevesebbet élt, a Pepsi gyorsan bocsánatot kért (még Kendall-tól is), és visszavonta az egész kampányt.

[vembed youtube=”dA5Yq1DLSmQ” ]De mi van akkor, ha tévedtek? Mi van akkor, ha a világbékére, a rendőri brutalitás visszaszorítására és a politikailag más platformon állók vitáira tényleg egy cukorban gazdag üdítőital a megoldás? Vito Gesualdi, Youtube videós és amatőr humorista kipróbálta, méghozzá egy igazi tüntetés alkalmával.

A Berkeley tüntetések egyik oldalán a Trump mellett kiállók, míg a másikon az antifa, Trump ellenesek helyezkedtek el, de persze a helyszínen volt egy csomó rohamrendőr is, akiknek volt is dolguk bőven, hisz a tüntetők az üvöltözések mellett, füstbombákat, paprikaspray-t és az öklüket is bevetették a másik oldal meggyőzése érdekében. Vito viszont nem a megosztottság híve, így ahogy a szupermodelltől tanulta, egy rekesz Pepsi segítségével megpróbálta összehozni az embereket. Az eredmény? Ha el is fogadták tőle az italt, egy gyors korty után már el is lett hajítva az „ellenséges” oldal irányába, de volt aki csak szimplán közölte, hogy ő inkább egy Coca-Cola típusú arc. Hálátlanok!

Forrás: Youtube

Forrás: Youtube

[vembed youtube=”7u3uhKxNPNg” ](NME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés