Kövess minket

Aztaa

Kirakták a középiskolai kosárcsapatból Racquel-t, mert megosztotta Snoop Dogg füves képét

És még lájkolni is volt mersze a Twitter posztot.

Megosztva

Forrás:

Nem akármilyen szigor uralkodhat abban a kaliforniai középsuliban, ahol egy teljesen ártatlan Tweet megosztása miatt kirakják az ember lányát az iskolai kosárlabda csapatból. A Sierra High végzőse, Racquel Alec járt így, miután volt olyan merész, és megosztotta kedvenc zenésze, Snoop Dogg egy képét Twitteren, amelyen a rapper jó szokása szerint egy hatalmas blázzal pózol. Ezért kell bűnhődnie a leányzónak, a suli ugyanis nem ad teret semmiféle kábítószeres, netán szexuális töltetű „propagandának”.

Racquel szülei olyannyira felháborodtak a döntést követően, hogy még bíróságra is hajlandóak vinni az egészen banális ügyet. Ügyvédjük szerint a diák semmiféle szabályt nem szegett meg, ugyanis otthoni számítógépéről netezett, továbbá csak ismerősei láthatják az amúgy is privát fiókja tartalmát. Így természetesen felelősség sem terheli őt.

[instagram]Be1GfU7D9xL[/instagram]

A kizárás híre még a jó Snoop-hoz is eljutott, aki rögtön felajánlotta segítségét a családnak, ámbár a hírek szerint hivatalos megkeresés egyelőre nem történt a részéről.

(USA Today)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés