Kövess minket

Aztaa

Kirúgják a tűzoltókat, akik lefotózták a Kobe Bryant helikopter-baleset áldozatait

Megosztva

Több, a Kobe Bryant helikopter-balesetnél jelen lévő Los Angeles-i tűzoltót rúgnak ki az állásukból, miután kiderült, hogy lefotózták a helyszínen az áldozatokat – állítják a kosárlegenda feleségének ügyvédei.

Kobe tavaly január végén szállt helikopterre 13 éves lányával, Gianna Mariával, de a gép Calabasasnál lezuhant. A helikopteren összesen 9 fő tartózkodott, a balesetet senki sem élte túl. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok, ekkor készítettek többen is fotókat az áldozatokról.

Vanessa Bryant már korábban beperelte magánélethez való jog megsértése miatt a teljes Los Angeles megyét, miután kiderült, hogy a gyanú szerint vagy 8 rendőr lefotózta az áldozatokat, majd a barátaiknak is megmutatták a képeket, sőt, egyikük még csajozni is próbált egy kocsmában a kegyeletsértő fotókkal. Ez nyilvánvalóan borzalmasan érintette a családtagokat, ezért rögtön beperelték a megyét.

A botrány után a tűzoltóknál is belső vizsgálatot indítottak, és kiderült, hogy két munkatársuk szintén készített saját maguknak fotókat, melyeket aztán másokkal is megosztottak. Őket elbocsátják az állásukból.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés