Kövess minket

Film

Kirúgták A galaxis őrzői rendezőjét, mert 10 évvel ezelőtt pedofíliával viccelődő posztokat rakott ki Twitterre

Még nem tudni ki rendezi a harmadik részt.

Megosztva

Forrás:

Rendező nélkül maradt A galaxis őrzői 3, miután a Disney úgy döntött, megválik James Gunn-tól, 8-9 éve posztolt provokatív tweetjei miatt. A horror és troma trash filmekkel indító rendező többek között olyan topikokból csinált viccet, mint a pedofília, homofóbia, vagy éppen a Holokauszt.

A sértő attitűdöt tükröző Twitter kiírásokat védhetetlennek tartjuk és nem összeegyeztethetőek a stúdiónk értékeivel, ezért minden üzleti kapcsolatot megszakítunk Gunn-nal” – mondta a Disney igazgatósági tagja, Alan Horn.

Forrás:

A kiírások nagy része 2008 és 2011 között keletkezett, volt amelyben a rendező azt írta, hogy csatlakozott egy pedofil érdekvédő csoporthoz és végre otthon érzi magát, egy másikban arról beszélt, hogy a Feláldozhatók című film annyira férfias volt, hogy gyorsan megerőszakolta mellette ülő kisfiút, de ez csak két példa a provokatív, de poénnek szánt tweetek közül. Gunn úgy reagált az előkerült kiírásokra, hogy akkoriban ilyen durva humora volt, de már bocsánatot kért érte korábban, és azóta megváltozott.

Egyelőre nem tudni, hogy ki veszi át a részben James Gunn stílusa miatt népszerűvé vált A galaxis őrzői franchise-t, de a Marvel rajongók máris bedobták, hogy a Thor 3 rendezője, Taika Waititi tökéletes lenne a feladatra.

(Variety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés