Kövess minket

Aztaa

Kirúgták a kórházi folyosón fingó koncerteket rendező biztonsági őrt az állásából

Bezzeg az interneten imádják az ipse művészetét.

Megosztva

Forrás:

Pillanatok alatt az internet sztárja lett az az amerikai biztonsági őr, aki fél éven keresztül felvette az összes fingását a munkahelyén, majd egyesével feltöltötte őket Instagramra. A szekus egy Floridában található kórház bejáratánál teljesített szolgálatot minden áldott nap, a munkája azonban nem szórakoztatta eléggé, ezért unalmas perceit szellentésekkel igyekezett feldobni.

De még micsoda szellentésekkel!

A kórház előtere nagyszerű akusztikával rendelkezik, így a fingások is jóval hangosabban, valódi fing-cunamiként szólaltak meg, ez pedig roppant módon megtetszett a hetyke bajszú bizti őrnek. Önzetlen ember lévén szerette volna, hogy mások is gyönyörködhessenek altesti művészetében. Márciusban – barátai unszolására – készített egy Instagram profilt Paul Flart néven, ahová ipari mennyiségben kezdte feltöltögetni a rotyogtatásait. Ezek a videóra vett galambok aztán az egekig repítették a valójában Doug nevezetű fószert, pár hónap alatt nagyjából 45 ezer követőre tett szert Instán. A siker azonban egyre óvatlanabbá tette; lassan, de biztosan teljesen elgázosította az egész kórházat, miközben a széke gyanúsan sokat recsegett alatta.

Ez lett végül a veszte.

Főnökei tegnap azonnali hatállyal felmondtak neki, miután a kellemetlen szagok mellett az egyik Paul Flart videó jött velük szembe a neten.

Utolsó fingását (eddig) nagyjából 242 ezren izgulták végig.

[instagram]BmrABgmhj9G[/instagram]

(VICE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés