Kövess minket

Bulvár

Kirúgták Ameer Vann-t a BROCKHAMPTON-ből, miután több lány is szexuális visszaéléssel gyanúsította meg

A hiphop fiúbanda tag állítólag mentálisan megtörte barátnőit.

Megosztva

Forrás:

Előző héten több lány is szexuális visszaéléssel gyanúsította meg Ameer Vann-t a BROCKHAMPTON-ből, a mai nap során pedig a banda egy közleménybe tudatta, hogy Ameer már nem a csapat tagja többé. Mint a közleményben írják: „Őszinte együttérzésünket és bocsánatunkat küldjük Ameer összes áldozatának. Hazudott nekünk, és sajnáljuk, hogy nem reagáltunk hamarabb.

A banda az amerikai turnéjának további állomásait is lemondta, azt írják hazamennek és összeszedik magukat. 

[twitter]https://twitter.com/brckhmptn/status/1000705013747015680[/twitter]
Ameer ott volt a banda alapítótagjai között, három albumborítójukon is az ő arca díszelgett. A zenészt május 12-én vádolta meg az egyik exe, Rhett Rowan énekesnő, hogy manipulatív és lelkileg bántalmazó volt a kapcsolatuk során. Később azt állította, hogy úgy tudja Ameer korábban egy kiskorúval is lefeküdt (a zenész akkor 18 éves volt), és nőket bántalmazott. Ameer az utóbbi kettőt tagadta, azt viszont elismerte, hogy gyerekesen és bunkón viselkedett a kapcsolatban, és minden korábbi barátnőjét megcsalta.

A BROCKHAMPTON a legutóbbi fellépésén már a most kirúgott tag nélkül lépett fel, mikor az ő verzéi jöttek a dalokban, akkor csak álltak csöndben, az egyik tag pedig el is sírta magát. A banda történetét ebben a cikkben foglaltuk anno össze.

[twitter]https://twitter.com/suzycrabgras/status/1000527127945588737[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés