Kövess minket

Aztaa

Kirúgtak egy Burger King eladót, amiért disznófejet rajzolt egy rendőr rendelésére

Pedig nem is malachúsból kérte a burgert.

Megosztva

Forrás:

Új-Mexikói járőr, Timo Rosenthal csak egy burgert szeretett volna venni a Burger Kingben, de helyette rendőrgyűlöletet kapott az arcába, mégha aránylag a legártalmatlanabb, mondhatnánk úgyis, cuki módon. A rendőr ugyanis a kocsijában vette észre, hogy a befalni kívánt burger csomagolására valaki egy malacfejet rajzolt, és ha ezután sem esne le a disznó-rendőr párhuzam, még egy csillaggal is megtolta a rögtönzött firkát.

[fbpost]https://www.facebook.com/timo.rosenthal.1/posts/2548081968573432[/fbpost]
„Az ebédszünetemben uniformisban rendeltem kaját a Burger Kingben, erre ezt kaptam. A húspogácsa oda volt égetve, és a burger maga elég rossz állapotban volt. Azt hiszem ez az utolsó alkalom, hogy a Clovisban lévő BK-ban eszek” – osztotta meg történetét Facebookon, melyből kiderül, hogy a rajzon túl még úgy tűnik direkt el is cseszték a rendelését, ami valljuk be elég nagy seggfejség. 

Rosenthal a Fox News megkeresésére elárulta, hogy elsőre poénra vette a rajzot. „Van humorérzékem, bevándorló vagyok..értem én a viccet” – mondta, de hozzátette, hogy azt már cikinek tartja, hogy direkt odaégették a kajáját. A virálissá vált sztori végül a Burger Kinghez is eljutott és kirúgták a dolgozót, aki a rajzot készítette, továbbá az étteremlánc felajánlott minden clovisi egyenruhásnak egy ingyenebédet.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés