Kövess minket

Hiphop

Kirúgták Flavor Flavot a Public Enemy-ből, miután összevesztek a politikán

Flavor Flavnak nem tetszett, hogy Bernie Sanders mögé állt be a banda, mire kidobták.

Megosztva

Forrás:

Flavor Flav már nem a Public Enemy tagja többé, miután Chuck D kirúgta a csapatból – írja a Pitchfork egy hivatalos közleményre hivatkozva.

A Public Enemy ismert arcának, és egyben a hype man szerep elterjesztőjének azért kellett távoznia, mert nagyon nem támogatta, hogy a banda részt vegyen a szociáldemokrata nézeteket valló demokrata elnökjelölt, Bernie Sanders kampányeseményén. A csapat vasárnap állt színpadra Los Angelesben Sanders rendezvényén, de Public Enemy Radio néven, melynek tagjai Chuck D, DJ Lord, Jahi, és az S1W, Flavor Flav nincs köztük. Flav-nak viszont a névváltoztatás nem volt elég, és jogi felszólítást küldött Sandersnek, hogy ne használja az általa hordott ikonikus nagy órákat a koncertet népszerűsítő anyagokban, egyben kihangsúlyozta, hogy ő nem ért egyet a jelölt támogatásával.

[vembed youtube=”Tz48E8hzUX4″ ]Erre reagálva Chuck D tegnap közleményt adott ki, miszerint Flavor Flav csak akkor táncol a színpadon, ha megfizetik, de amint van egy ilyen „nemes” kezdeményezés, azonnal kihátrál. „Egy éve van rá, hogy kitisztuljon, különben repül a csapatból” – írta a banda vezetője. 

Nem sokkal később a csapat ügyvédje azt nyilatkozta, hogy Flavor Flav már nem a banda tagja többé, és a többiek nélküle folytatják. Az ügyvéd kihangsúlyozta, hogy Chuck D a Public Enemy név egyetlen jogi tulajdonosa, még a banda logóját is ő rajzolta a 80-as évek közepén, és a szövegek nagy részéért is ő felel, többek között Flavor Flav legismertebb soraiért. 

Flavor Flav 37 éven keresztül volt tagja a politikai-rap egyik legismertebb bandájának.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés