Kövess minket

Hiphop

Kitiltotta a tanár a mobilokat a tanteremből, válaszul a leleményes diák lemezlejátszót hozott az órára, hogy Kanye-t hallgathasson

Na ez a srác biztos nem utcaseprő lesz.

Megosztva

Forrás:

Ügyesen kikerülte egy amerikai középiskola diákja a tanára által hozott új szabályt, mindezt azért, hogy egy kis Kanye Westet hallgathasson. A pedagógus, Eric Sauercracker a fizika témazáró miatt tiltotta ki a tanteremből a mobiltelefonokat, meggátolva ezzel a könnyű puskázás lehetőségét, közben viszont azt a jogot is elvette a nebulóktól, hogy zenét hallgathassanak, ami ezek szerint megengedett ebben a suliban, dolgozatírás alatt.

Az egyik tanítvány viszont észrevett egy kiskaput a tanár tiltásában, és ki is használta azt, a lemezlejátszó ugyanis nem lett kitiltva. A srác tehát felcsapta a fülest és ironikus módon Yeezy „The College Dropout„-ját hallgatta miközben körmölt.

[twitter]https://twitter.com/esaueracker/status/984119583391956992[/twitter]
A fiú biztosra ment, Ye debütáló albuma mellett a Late Registration-t és a My Beautiful Dark Twisted Fantasy-t is elhozta magával, hátha erőt adnak neki a nagy teszt közben. Azt nem tudjuk, hogy végül hogyan sikerült a tanuló dolgozata, de Kanye már rég megmondta, hogy figyeljünk oda a következő generációra, ez a srác pedig biztos nem utcaseprő lesz.

[gif]https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2015-08/30/23/enhanced/webdr13/anigif_original-21900-1440991640-12.gif[/gif]
(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés