Kövess minket

Bulvár

Kitiltotta Lil Pumpot egy amerikai légitársaság, miután nem volt hajlandó szájmaszkot viselni

A rapper szerint a COVID-19 csak egy kitaláció.

Megosztva

Forrás:

Nem utazhat többet a JetBlue amerikai légitársasággal Lil Pump, miután a rapper utazás közben levette a szájmaszkját, majd nem is volt hajlandó visszavenni azt – írja a TMZ a légitársaságnál dolgozó forrásokra hivatkozva.

Pump szombaton utazott a fapados céggel, a floridai Fort Lauderdaleből ment Los Angelesbe, de a levegőben szóváltásba keveredett a legénységgel, amiért levette a maszkját, és hiába kérték rá, nem vette vissza. Pump direkt provokálta is a legénységet azzal, hogy vélhetően direkt köhécselni kezdett a maszkjába. A hosszú közjáték végén Pump azért csak visszavette a maszkot, de ekkor már késő volt, a szabályszegő rapper miatt a rendőrséget is értesítették, de a vita nem durvult tovább, így a leszállás után nem volt szükség a zsarukra, a JetBlue viszont tiltólistára rakta Pumpot, szóval mostantól más légitársasággal kell majd utaznia.

Lil Pump Instagram Story-kban küldte el melegebb éghajlatra a JetBlue-t, majd kijelentette, hogy 2021-ben nem visel többet maszkot, mivel szerinte a koronavírus egy nagy kamu.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés