Kövess minket

Pop

Kitiltották Kínából Justin Biebert, „rossz magatartása” miatt

A kulturális hivatal szerint így tudják megtisztítani a művészetet.

Megosztva

Forrás:

Nem léphet fel Kínában Justin Bieber, miután a helyi kulturális hivatalnál bejelentették, kitiltják az országból. Az énekes utoljára 2013-ban járt az ázsiai országban a Believe turné keretében, és habár a koncerten nem történt semmi különleges vagy megbotránkoztató, a hivatal szerint a koncerten kívül igen. Pontos részletekbe nem bocsátkoztak, hogy mivel lépte volna át a képzeletbeli határt Bieber, de előzőleg az utcán deszkázott, és a kínai nagy falra a biztonsági emberei vállán mászott fel, szóval ezekre lehet csak gondolni.

A hivatal továbbá utalt arra is, hogy Justin Amerikában tanúsított viselkedése is közrejátszott a döntésben. „Justin Bieber egy tehetséges énekes, de a személyisége megosztó is egyben” – áll a közleményben.  A döntéshozók a művészet megtisztításának részeként kezelik a kitiltást, és azt állítják, ha Justin tud változtatni a magatartásán az évek múlásával, akkor van esély rá, hogy visszaengedi a „nép”.A kínai belieberek tehát kedvencük nélkül maradnak, de az énekes ázsiai turnéjának többi állomása (Indonézia, Japán, Fülöp-szigetek, Hongkong) továbbra is várja őt.

Kínából persze nem Justin az első előadó, akit kitiltanak, de a döntések mögött általában valamiféle politikai és nem viselkedésbeli aggodalom áll.

(The Guardian)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés