Kövess minket

Hiphop

Kitolták NBA YoungBoy lemezmegjelenését, mivel még mindig sitten van

Nem volt a legjobb ötlet véresre vernie a barátnőjét.

Megosztva

Forrás:

Március 2-re, azaz péntekre lett beígérve NBA YoungBoy aka YoungBoy Never Broke Again új lemeze, az Until Death Call My Name, de a megjelenést kitolták április 27-re, vélhetően azért mert YoungBoy még mindig a hűvösön tengeti a napjait, miután szépen helyben hagyta barátnőjét egy hotelben.

A feltörekvő rappertől az óvadékot is megtagadta a bíró, így egyelőre nem lehet tudni meddig élvezheti a georgiai börtön vendégszeretetét, ahova a héten szállították át, Floridában való letartóztatása után. A vád szerint a 19 éves rapper egy georgiai hotel folyosóján bántalmazta barátnőjét, akit konkrétan földhöz vágott, majd láthatóan az akarata ellenére magával hurcolt. Az esetről egy megrázó biztonsági kamerafelvétel is előkerült.

[vembed youtube=”ILgRZP8AlXw” ]A rapper barátnője amúgy nem tartja magát áldozatnak. Az eset után Insta live videóban beszélt arról kifejezetten cserfesen, hogy igazából csak „játszottak”, nem volt itt semmiféle bántalmazás. A lány szerint mindketten húzták egymás fejét, ők már csak ilyenek.

Tehát még egyszer, szerinte ez csak játék.

[gif]https://media.giphy.com/media/4KFH7VxlquIpMyl6ka/giphy.gif[/gif]
Egy bizarr csavarral a lány azt is bejelentette, hogy rap albumot (!!!) fog megjelentetni, amely a hotelben történt „játszadozást” járja körül. Nehéz megmondani melyik a félelmetesebb, a videón látható nőverés, vagy az áldozat totális Stockholmszindrómája.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés