Kövess minket

Aztaa

Kiütötték KKevint a Sztárboxban, hatereinek azt üzente, kapják be

Megosztva

Habár azt mondta KKevin, hogy egy menet alatt elintézi az újraindult Sztárbox-ban az ellenfelét, Brasch Bencét, végül ő került földre a színész helyett.

Az első két menetben kemény ütések csattantak, majd a rapper a bunyó harmadik menetének utolsó percében földre került, de ebből még fel tudott állni. Az utolsó tizenöt másodpercben viszont úgy megsorozta őt Brasch, hogy ismét kifeküdt, és ekkor a bíró leállította a mérkőzést, így kiütéssel nyert a színész.

Brasch Bence az ítélethirdetéskor arról beszélt, hogy habár ellenfele arról „rappel, hogy akkor vagy király, ha sok pénzed van, szép autód van, nagy házad van, neki nincsen drága órája, nincsen drága autója, viszont felkészült és egyelőre elérte, amit akart”.

KKevin egy Insta Story-ban megköszönte a rajongói támogatását, hozzátette, hogy sajnálja, akinek csalódást okozott, de üzent a hatereknek is, hogy kapják be, mivel sosem lesznek olyan helyzetben mint ő.

Szintén Insta Story-ban kommentálta a helyzetet G.w.M, aki elmondta, hogy büszke az „öccsére”, a „sok rosszindulató netes no name kutya”, pedig bújjon el. Végül visszaszólt Brasch Bencének is, hogy csak komplexusos, azért beszélt drága órákról. „Te csillagszületikes cukipofa” – írta.

Nem KKevin az egyetlen rapper az idei Sztárboxban, ringbe lép Curtis is, méghozzá Szegedi Fecsó ellen. Curtis egy Facebook posztban vette védelmébe azokat, akik eddig kiestek, kiemelve, hogy már az nagy dolog, hogy valaki bevállalja a műsort. „Mindenki aki ezeken a gálákon részt vesz és vállalta a meccset már nyert és a legkevesebb ,hogy megtiszteljük annyival őket ,hogy nem bántjuk” – írta.

Rettentően elszomorít amiket olvasok különböző közösségi oldalakon a Sztárboxal kapcsolatban.Volt küzdősportolók…

Posted by Curtis on Sunday, November 5, 2023
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés