Kövess minket

Pop

Kíváncsi vagy, mit hallgat Adele?

A rajongók már tűkön ülve várják Adele közeledő albumát, de nem csak a követői néznek fel rá, hanem kollégái is. Már csak az a kérdés, vajon a brit énekesnő önmagán kívül hallgat mást is?

Megosztva

Kedvenc brit nőszemélyünket alaposan szétszedi a sajtó, újabban egy angol rádió, a Sirius XM faggatta. A rádiós műsorban néhány rajongó is feltehette kérdését. Az egyiket az érdekelte, hogy Adele szabadidejében milyen zenét hallgat. „Nagyon szeretem a Chvrchest, és kedvelem a Grimest. Igyekszem olyan zenéket hallgatni, amelyek javítják a hangulatomat, de nem történik semmi.” – mondta a Rolling In The Deep előadója.

[vembed youtube=”QpFXXPruuqU” ]

„Számomra a zene elsősorban a kikapcsolódásról szól, ezért hallgatok Jeff Buckley-t. Egész életemben szerettem. Emlékszem, hogy már akkor is őt hallgattam, mikor hetedikben összevesztem a legjobb barátnőmmel. Édesanyám nagy rajongója volt, ezért a Grace (egyetlen Jeff Buckley felvétel) mindig kéznél volt.” – nyilatkozta a brit énekesnő.

Jeff Buckley életének 30. évében, egy tragikus baleset következtében hunyt el. A kanadai énekes megfulladt, amikor át akarta úszni a Tennessee-ben található Wolf Rivert. Buckey a boncolási jegyzőkönyv alapján nem fogyasztott alkoholt, szervezetében drogot sem találtak. Gyanakodtak még gyilkosságra, melynek lehetőségét végül elvetették.

[vembed youtube=”A3adFWKE9JE” ]

 

(Fotó a cikkhez Getty images)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.