Kövess minket

Hiphop

Klipet forgattak az év legjobb mémjéhez

Igen, jól olvastad, a LEGJOBB.

Megosztva

Forrás:

Kevés olyan mém gyöngyszem jött szembe az évben, mint Big Shaq Man’s not hot” BBC freestyle-ja, vagy ahogy a legtöbben ismerik, az a videó, melyben felcsendül a The ting goes skrrrrra Pa pa ka ka ka Ski bi ki pa pa And the put put purrrru boom! Skeeeyah Do do ku ku pun pum Pum Pum!

[vembed youtube=”Rcn_buOZJs8″ ]Az egész mögött egy angol, Michael Dapaah nevű humorista áll, aki saját Youtube sorozatához alkotta meg a feltörekvő rapper, Big Shaq karakterét. hogy utána olyan idióta szövegekkel álljon elő, minthogy „2+2 az 4, mínusz 1 az 3, gyors matek!„. Dapaah persze a már előbb említett BBC-s freestyle-al pörgött csak igazán fel, abból is a pisztolyhangokat utánzó soraival. Az internet ezután nehezen talált olyan akciójelenetet, vagy természetfilmet, amihez ne illett volna tökéletesen a mennyei hang.

[vembed youtube=”XMSQLZGGvjs” ]
[vembed youtube=”lrKeaqQOobg” ]A humorista a nagy sikert látva szeptember végén meg is jelentette hivatalos kislemezként a freestyle-t, most pedig klipet is forgattak hozzá, melyben DJ Khaled és Lil Yachty is feltűnik, miközben Shaq még mindig arról rappel, hogy nincs melege, pedig Miamiban forgatták a vizuált, és rajta kívül mindenki póló-rövidnadrág kombóban tolja.

[vembed youtube=”3M_5oYU-IsU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés