Kövess minket

Hiphop

Klubtulajok figyelem! Itt a Trap Karaoke!

Ahol bárki lehet rap-sztár és szövegelhet kedvére!

Megosztva


15 perc hírnév mindenkinek jár, mondta ezt Andy Warhol, és milyen igaza volt. Képzelj el egy olyan karaoke klubot, ahova mikor bemész nem Ákost vagy éppen Zámbó Jimmy-t (rip) üvölt a közönség, hanem mondjuk MOP-t vagy EPMD-t! Nem is hangzik rosszul, ugye? Pláne, ha egy partisorozat keretin belül, több száz ember egyszerre őrül meg és nyomja a leghíresebb rap-számokat torkaszakadtából, az pedig maga a kánaán a wanabe emszíknek és a hallgatóságnak.

Amerikában létezik egy ilyen “mozgalom”, ami Trap Karaoke néven fut és hatalmas sikereket ér el. Két Los-Angeles-i srác fejéből pattant ki az ötlet, hogy olyan partikat szerveznek országszerte, ahol a rap-zene szerelmesei is kiélhetik vagy kiénekelhetik magukat, még ha életükben egy verzét sem vettek fel! A “Trap” szócska senkit se tévesszen meg, van itt minden a “golden age”-től kezdve napjaink legjobb zenéiig.

A színpadon egymást váltják az emberek, van aki egyedül, van aki egész kis posse-val nyomja a híresebbnél-híresebb sorokat, miközben több százan tombolnak a nézőtéren. Itt mindenki elhiheti magáról, hogy gengszter anélkül, hogy agyonlőnék vagy ledobálnák a színpadról. Az eseményeken hús-vér dj rakja a lemezeket hajnalig, a szövegeket pedig egy kis kivetítőn lehet követni.

A két ötletgazda, Jason Mowatt és Dela Yador már most azon gondolkodik, hogyan tudná a hihetetlen népszerűségű rendezvényeket tovább fejleszteni, még népszerűbbé tenni. Most éppen egy Trap Karaoke nyári fesztivált szerveznek!

Hajrá!

[vembed youtube=”IwMfAk81ubw” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés