Kövess minket

Hiphop

Kodak Black akkora tahóságot mondott, hogy egy rádióállomás már ki is tiltotta a zenéit

Emberünk nem érzi, hogy hol a határ.

Megosztva

Forrás:

Kodak Black az elmúlt időszakban egyre meredekebb dolgokat mond, de a legújabb megszólalásával átlépett egy bizonyos határt. A floridai rapper már felhozta, hogy majdnem lelőtte az Onyx rapperét, Sticky Fingaz-t, rányomult Young M.A-re, miközben mindenki tudja, hogy ő leszbikus, és 2Pac, valamint Biggie szintjére emelte magát, legalábbis a saját kis fejében. Ezek után meglepő, hogy képes volt szintet lépni, ráadásul úgy, hogy azzal totálisan kiakasztotta a tahósági skálát.

Kodak egy élő közvetítés során arról beszélt ugyanis, hogy Nipsey Hussle özvegye, Lauren London milyen jó csaj, és habár nem fog rányomulni, de ott lenne mellette szívesen, mint barát, ad neki egy évet, hogy túllépjen a gyermeke apján, aztán majd csak összejönnek.

[twitter]https://twitter.com/RapVineyard/status/1114567335715770370[/twitter]
Az undorító megjegyzésre többen felhúzták magukat. A Game felszólította Kodakot, hogy ne vegye Nipsey-t a szájára, míg T.I. veréssel fenyegette meg a rappert. De visszaszólt a híres rádiós, Big Boy is, aki egy Insta posztban jelentette ki, hogy senki sem alázhatja meg így Nipsey emlékét. Közben a Los Angeles-i Power 106 rádió bejelentette, nem játsszák többet Kodak Black zenéit.

[instagram]Bv9XaiRFzO1[/instagram]
Mindezek után az ember azt gondolná, hogy emberünk magába szállt és bocsánatot kért, de neki még azt se sikerült normálisan, a rapper szimplán annyit írt Instáján, hogy:

„Ha bármilyen formában tiszteletlen voltam veled Lauren London, sajnálom…habár nem voltam az.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés