Kövess minket

Bulvár

Kodak Black bedobott 100 ezer dollárt az óceánba, a maradékot meg lehúzta a WC-n

Megosztva

Gazdag rapperek feleslegesen szórják a pénzt sorozatunk következő részéből: Kodak Black szó szerint lehúzott a WC-n ezer dollárt, majd ennél sokkal többel támogatta meg a cápákat. Hogy mégis miért? Látszik, hogy nem vagy gazdag, hát nem tennél fel ilyen hülye kérdéseket, nyilván mert CSAK!

A floridai rapper a héten osztott meg egy videót az Insta oldalán, ahogy egy hajóról dobálja az óceánba a száz dollárosokat, a szél néha ugyan bezavar, de Kodak nem zavartatja magát, ha kell a földről is felszedi a zölhasúakat, hogy aztán a vízbe dobhassa azokat. Nem tisztázott, hogy pontosan mennyivel támogatta meg Bikinifenék lakóit, de az internet népe 100 ezer dollárban állapította meg a végső összeget.

„Nem tartozok neked semmivel tesó, csak azt akartam, hogy te is sikeres legyél!!! Semmit nem adtál nekem, magam teremtettem elő mindent!!!!” – írta a poszthoz, vélhetően korábbi barátja, a szintén floridai Jackboy-jal való jelenlegi beefjére hivatkozva. Hogy ennek mi köze a pénz vízbe dobálásához, azt még megtippelni sem tudjuk.

Kodak vizes pénz akciója viszont itt nem ért véget, hisz nem sokkal ezután szintén videóra vett egy hasonló pénzszórást, ezúttal kb. ezer dollárt dobált be egy klotyóba, majd miután a zöldhasúak nem mentek le első öblítésre, a kezével próbálta őket a csatornáig úsztatni. A videó végén úgy tűnik, hogy sikeresen eldugította a saját toalettjét, itt már csak egy aranyozott WC kefe segíthetne.

Kodak nem adott magyarázatot arra, hogy miért szereti ennyire, ha nedves a dollár, de Twitteren jót mulattak az emberek a jelenségen, volt, aki már vette is volna a búvárruhát, hogy megkeresse a dellát.

De volt aki azt képzelte el, mi történt azután, hogy a kamerák már nem forogtak az akció után.

És persze a Spongyás mémek is előkerültek.

Szerencsére nem mindenki ilyen pazarló a saját pénzével, Lil Baby például nemrég kiürítette egy cipőbolt kínálatát, hogy aztán a rászorulók közt ossza szét a lépőket.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés