Kövess minket

Hiphop

Kodak Black ismét szabad ember, de könnyen visszakerülhet a börtönbe

Megosztva

Forrás:

Kodak Black elhagyhatta a börtönt miután elnöksége utolsó napján Donald Trump kegyelmet adott neki, de könnyen lehet, hogy egy sokkal súlyosabb ügy miatt ismét rácsok mögé kerül.

A floridai rappert, igazi nevén Bill K. Kaprit a szerdai nap során engedték el, derült ki a Szövetségi Börtönügyi Iroda weboldalára posztolt iratokból. A 23 éves rapper tehát szabad, gyorsan meg is köszönte Twitteren, hogy Trump lerövidítette a büntetését, melyet hamis okiratokkal való fegyvervásárlás miatt kapott.

A sztori itt happy enddel be is fejeződhetne, de Kodak jogi problémáinak nincs vége. A rappernek még mindig felelnie kell Dél-Karolinában egy állítólagos szexuális erőszakért, az ügyészek pedig azonnal a vádlottak padján akarják látni, most, hogy szabadult. A kapott kegyelem nem vonatkozik a jövőbeni ítéletekre, így a jelenleg is előkészítés alatt álló ügye ismét börtönbe juttathatja, már ha bűnösnek találják. Kodakot amúgy azzal vádolják, hogy 2016 februárjában erőszakosan rámászott egy nőre, annak ellenére, hogy a nő ellenkezett, majd a nyakát és a melleit is megharapta. A nemi erőszakért akár 30 évet is kaphat.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés